Idag så...

Hej,

Idag så var jag ut med Mela en liten sväng tog en snabb galopp och skrittade för det mesta, för det var alldeles för mycket tö snö, så jag kunde typ inte göra något. Sen så sa snälla Ida att jag kunde ta hennes återridning och det sluta med mark på Cocous. Det var så kult, Jag menar jag älskar att rida Mela men ibland blir det bara så kult att rida andra hästar. Jag och Ida har också ett projekt på gång men vi berättar lite mer om det senare. Såg att startlistan till Timrå är ute nu, är så himla pepp tills det. Nej nu ska jag gå och lägga mig!

Saknar värmen <3Bestämt!

Hej,


Nu har jag bestämt mig att jag kommer göra om bloggen till en hästblogg. Det betyder inte att jag bara kommer skriva om hästar, men för det mesta kommer jag nog de. Blir lite lättare för mig att skriva om något nu :). Idag var det sista träningsdagen för Nina Wengelin. Gick bättre än igår men inte helt nöjd, vet inte vad det är med henne, men vi tror att hon tjurar ihop på grund av brunsten. Ston alltså, haha, nej då bara det går över och att det kommer gå bra på Timrå Tävlingen den 5 mars, känns så skönt att få börja tävla igen. Nej godnatt nu måste jag sova, ska ju på skolan imorgon.


Hästhoppning

Hej,

Håller på att kolla på hästhoppning med hela familjen, just nu leder Angelica Agustsson, eller hon vann snarare allt, huvudsaken är att Sverige vann :) Skönt att kolla på hästhoppning efter en jobbig träning idag :)


Glad!

Hej


jag har inte varit inne på länge men nu när jag väl loggade in så såg jag att jag hade vunnit ett smycke. Blev självklart super glad.

Men nu ska jag dra till stallet på Nina Wengelin träning och hoppas på att det går bättre idag än igår. Mela är ju inne på sin sura period HAHA :)


Funderar!

Hej

just nu funderar jag på om jag ska göra om den här bloggen till en hästblogg, eftersom det är mycket lättare att skriva om hästar och vad jag håller på med om det är en hästblogg. Får nog fundera vidare, men det blir förmodligen så! KRAM


Statistiken

Hej,

oj vad statistiken hade gått upp när jag bara hade skrivit ett inlägg. Jag har nyss kollat på Glee och duschat, alltså gjort mig klar för sängen, ska nog bara äta kvällsfika sen somnar jag förmodligen. Taggar infr Timrå tävlingn med Mela förmodligen hoppas jag på en rosett där men man får ju se, ska nog ut en tur med henne imorgon. Idag var det också nationella, kändes ganska bra. GodnattLika seg som vanligt,

Hej,


Sitter och segar på lektionen, fast jag har i alla fall gjort klart allt, det känns så himla skönt!

Det börjar lida sig mot musikal, den känns så värdelös och jag hoppas dom gör bort sig och att den inte blir haha, vad snälla jag är, nej då men inte precis världens bästa musikal menmen, hörs sen förmodligen...
Bloggningen...

Hejhej,Jag vet att jag inte har bloggat någonting, för det första lägger jag alla energi på skolan eller försöker i alla fall, sen så kommer jag alltid hem väldigt sent. Jag brukade blogga runt 4 inlägg om dagen förut, det är ganska jobbigt men jag har ju valt att ha bloggen så. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att blogga när jag känner för det. Vi får hoppas att det blir bra ändå :)

Sitter på skolan just och måste verkligen bli klar med mitt jobb.

Idag ska jag åka till Räkan och sova där, eftersom jag ska vara på hennes skola imorgon. Hoppas det går bra och inte blir så pinsamt, Eftersom det finns äckliga människor över allt. Haha men sånt är livet...

Hoppas på att få åka till Elin snart också och träffa lilla Doris och vara med min BV ;)

RSS 2.0