Stallet..

Ska ta och dra till stallet nu.
Tänkte hoppa lite idag.Mina underbara vänner!


Tänk att jag ska snart ska lämna dom, eller snarare att vi ska lämna varandra. Jag menar vi har varit där för varandra i vått och torrt. Det känns jobbigt att livet går vidare vare sig man vill eller inte. Men en sak vet jag ska alltid ha dom vid min sida <3 Jag räknar ner dagarna tills vi slutar och jag kan inte fatta att det knappt är 2 veckor kvar tills jag sluta. Tills jag kliver upp en nivå i livet. Och tills jag kanske ser en del av mina vänner en sista gång. Jag vill bara säga att dom betyder allt för mig!

58621_432956076219_707176219_5660819_5940748_n_large

Wihoooooo!

Det känns som jag aldrig har varit så här glad iaf inte på länge. Jag är typ lika glad nu som när jag fick Mela.
Kan ni gissa varför jag är så glad? Hehe jag fick nss reda på att jag har höjt mitt betyg i So även fast det gick dåligt på provet. Jag fick alltså VG i So :DD Snacka om glad. Men nu ska jag redovisa om broar och graffitin! Mycket nu dom sista dagarna, men det känns som allt jobb jag har lagt ner inte har varit onödigt iaf!

879347-7-1294424588003_large


When the sunraise

Imorgon efter skolan ska jag vara med Räkan hela dagen. Ska ta och lägga mig eftersom jag är sjukt trött och det lär inte bli bättre för att jag ska vara med Rebecca imorgon...

Dagens favorit citat! :)

Tumblr_llkyyudvgn1qddkhgo1_500_large

Min vackraste Mela


Ska skärpa mig.

Hej,

Nu måste jag börja blogga igen, har inte bloggat eftersom jag har lagt ner mycket tid på Mela och det tar väldigt mycket tid nu i slutet av 9:an. Det är knappt 2 veckor kvar till lovet! Vad glad jag blir, håller även på med allt i Lägenheten i Umeå och kollar förfullt efter unghästar... Känns skönt. Nu på Torsdag far vi även på klassresa till Alnön hoppas det blir bra, men jag måste åka hem lite tidigare pågrund av att jag ska tävla nu på Lördagen. Pappa har även köpt ett Lila Jacson schabrak till mig, snacka om att jag blev glad. Jag tycker den är så snygg!


Tumblr_lm0t6kz4zd1qg7h98o1_500_large

Freedom Writers

Hej.

Just nu sitter jag på skolan och kollar på Freedom Writers, jag har redan sett den förut så jag har typ inget att göra. Men den bögiga Pontus sitter brevid mig just nu och tror att han är något! :)
Nej men nu ska jag kolla på filmen och vara lite aktiv på lektionen... Ciao


Tävling

Hej

imorgon är det hemma tävling, jag anmälde Mela till LD jag hoppas att hon är skärpt och fokuserad imorgon! ska ta och fica ihop allt. Ska vara i stallet runt 7 imorgon...


Eurovision Song Contest

Hejhej


Nu har jag inte bloggat på hundra år, men jag känner att jag inte hinner. Jag är ju mest med Mela nu för att hon ska ju säljas nu/snart.

Just nu sitter jag iaf och kollar på Eurovision Song Contest. Jag trodde att Sverige skulle typ komma sist som vanligt, men det var nästan bara dåliga låtar med, så jag tror att Svergie kan komma ganska bra ändå. Men man vet ju aldrig :)


RSS 2.0