SUNDSVALL!

Hej,

Jag ska åka till Sundsvall snart, blev inge fotografering eller möte idag, så vi far och shoppar ist... Vi släppte ut hästarna idag också men när vi kom dit var nästan alla utsläppta. HAHA jag och pappa fattade ingenting först fast sen förklara dom att man skulle vri om klockan, lite pinsamt var det menmen :)


Hemma...

Hej,

Kom ungefär hem för 10-15 minuter sen, har varit hos Melat och mockat en snabbis. Imorgon har jag utsläppet och ska vara i stallet klockan 7, Lite senare har jg fotografering och sen möte :) Nu ska jag släck ner hela huset och ingå i Earth Hour för jag är så snäll! Hejdå


;)

HAHA bara älskar parodier

Spotifyyyyyyyyyyyy

Sitter här med gitarren och spotify. Musiken och hästarna tusen gånger bättre. Jag var så snäll idag så mamma och pappa slapp göra mat. Så just nu väntar jag på att pannkaks smeten ska stå en stund... Jag måste verkligen få en bättre rythm i gitarre, bara att nöta haha =) men jag har ju knappt tid till musiken längre, skönt att Mela fick stå idag så jag kunde vara hemma lite!

DOM BÄSTA SAKERNA JAG VET <3


Godnatt

Godnatt,

Jag vill verkligen somna tidigt, det är så skönt. Jag är ny duschad och klar. Nu behöver bara sängen bäddas. Men jag är ju rädd för att huset ska gå sönder, det blåser som bara den. Bara därför kom jag på att när jag kom till stallet så hade ett träd blåst ner i Melas hage och en bit av stängslet var förstört, min första tanke va VA FAN! ähh tur att Anneli har tagit in dom och sen ser jag att Mela och Darwin stog vid höet och åt. Blev jätteshockad att Darwin inte hade rymt, men allt var så lättat när vi hade tagit in dom! aja Godnatt igen...


YOU GOT ME

Lite hoppning från Mela i helgen! :)


Stallet idag...

Hej,


Dagen har varit jättedålig... Verkligen ingen bra dag och jag har inte varit i stallet på 1 dag och saknar Mela jättemycket. Om en timme ska jag åka till henne och rida henne. För imorgon ska Mela vaccineras och hon får inte ridas förns på Måndag igen och vi ska ta och köpa ett träckprov också för veterinären vet inte säkert vad det är men förmodligen är det mask...

Eller jag har ju fotodag på Söndag då ska jag och Mela fotas så det blir ett litet undantag då eftersom hon får gå lugnt!

Tänk om det blir varmt snart! (L)


Tröttast

Hej,

ska snart sova och komma över det sura mötet... Men jag måste ju duscha först, känner att jag egentligen inte vill eller orkar. Men man vill ju inte vara ofräsch. Jag vet att när jag ändå stå där inne så kommer jag inte vilja gå ut där ifrån :)


Möte?

Hej,


Var inte ens hos Mela idag, veterinären kommer i alla fall på Onsdag...

Sen hade vi klassrese möte, en kärring satt hela tiden och fråga om vi skulle göra så eller inte och vi hade typ svarat 4 gånger på det? Efterbliven eller vad... Sen var det en massa föräldrar som ville att vi skulle ta med hur många föräldrar som helst, blev skit irriterad att vissa föräldrar ser ens barnsom 5 år när dom är typ 15-16 år gamla. Hela mötet gjorde mig bara arg...

Ponnyakuten

Jag ska ta och kolla på ponnyakuten innan jag lägger mig!


Hoppning

Hej,

Mela var super fin och duktig idag, vi hoppade bara en meter som högst ville inte pressa henne med tanke på det skicket hon är i. Haha nej det är inge fel på henne bara jag som oroar mig i onödan. Men längtar verkligen till veterinären kommer så jag kan bli lättad eller ännu mer säker på att det bara är mask.

Pappa filmade idag, ska klippa ihop filmen och det så får ni se den senare. Men så länge får ni se en bild från en av klippen...


Nu drar jag

Hej,¨


ska ta och äta, efter det åker jag till Mela och hoppar lite. Får väll hoppas på att kameran vill...


Covers...

Hej,

Vaknade ungefär klockan och märke att min kamera va sönder, så vi får se hur det gå med filmandet, har satt en snodd för så att batteriet inte kan åka ut.

Sitter alla fall just nu och lyssna på covers, brukar ofta inte gilla original låtar utan brukar mest sitta och lyssna på covers typ som denna.


Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon ska nog sova så länge jag kan ;p Ska till stallet runt 5 imorgon eftersom det är dressyrträning hela dagen, jag ska ta och hoppa, låter förmodligen pappa filma så att det kanske kommer upp på bloggen men vi får se :) Godnatt

Lite bilder...

Hej,

Tänkte lägga upp någon bild sen igår, men såg att dom inte var så bra. Självklart var Mela tvungen att förstöra den fina frisyren jag hade gjort åt henne :)


Jag är ju som jag är!

HAHA gud vad jag garva när jag såg det här vad tänkte jag just då?


Just the way Mela are.

Hej

Nu ska jag åka till stallet och hjälpa dom där, och sen ska jag rida ut på Mela förmodligen, jag vet inte riktigt om jag har ungdomsmöte idag men det märks väll.

Jag hoppade ett litet 60 hinder igår i en åtta hhaha filmade även när jag hoppade henne från ryggen ni får nog se det sen!

 

Stallet...

Nu drar jag till världens bästa Mela pusssss...


Gästbloggning med Elin...

Sitter med kickan och snackar skit om äckliga människor! Trevligt. Ska börja gästblogga för kickan ibland, får se hur det kommer gå.. haha! Idag hoppas jag att kickan ska följa med mig till tim, eftersom jag har Dj Doris D där i helgen :) mysigt!

Älskar dig kristina johansson, min bästa vän <3






Kramar från Elin <3



Eget arbete

Hej,


sitter på skolan och har lämnat lilla doris hos tim, gick till skolan med Elin, Linda och Tim.

Lite senare ska Elin få gästblogga. Vi har eget arbete hela dagen och vi slutar tidigt så vi slutar klockan 1 idag. Ligger efter med en sak och det är ett litet HK papper jag ska göra klart, så förmiddagen kommer jag sitta och spela haha sen ska jag ta och jobba ;)

Sen när jag har slutat ska jag upp till Mela och rida henne lite, tror jag ska hoppa, lite små hinder, alltså förmodligen markarbete eftersom man kan inte kalla det hoppning. Pappa ska komma upp lite senare med mat och grejer åt Mela han ska även ringa veterinären idag och förhoppningsvis kan hon komma nästa fredag...


Count on me

Hej,

Sitter här hemma för mig själv ska ta och ringa Linda och kolla hur det gick med Mela idag.

Skrev ut tävlingsterminen och såg att jag hinner vara med på runt 7 tävlingar till! jag insåg även att det är ganska snart Mela ska säljas. Känner mig så deppad just nu, får försöka ha så bra tid med henne som möjligt! tänk om jag slapp börja gymnasiet då skulle jag kunna ha kvar dig! men inget varar föralltid.

JAG ÄLSKAR DIG LINDHOLMS CLOUD DANCER  


Vila!

Hej,

Just nu sitter jag vid seg datorerna, vi ska göra någon slags undersökning som inte funkar...

Sen idag ska jag inte åka till stallet, jag tar en vilo dag så Linda ska ta hand om Mela, men hon vet inte än om hon ska rida henne. Jag ska ta och ringa veterinären också så hon blir ny vaccinerad snart och sen ska vi kolla upp en annan sak med henne och hoppas det inte är farligt! Sen ska jag på Fredag ta med mig all olja och det som jag har köpt till Mela.



Gröna benskydd

Hej,

 vet inte hur länge jag har letat efter ett par ljus/mint gröna senskydd och strykkappor till Mela lär ju aldrig hitta något heller åhhh


Lite fin slipning.

Hej,

Idag red jag Cocous på lektion först gick dåligt, han var bara jobbig idag.

Sen red jag min underbara Mela. Jag började med att jag skrittaden ett varv på trav banan runt 5-8 minuter. Sen tog jag och trava flera varv dom två första varaven trava jag i arbetstrav sen i 3 varv trava jag i kort trav och sen bytte jag varv och längde traven. Körde lite sidvers rörelser  fram och tillbaka till jag kände att hon slappnade av och tillslut körde jag bara samlad galopp, hon fick absolut inte rusa iväg, haha hon tyckte nog inte det var något kult att inte få springa så snabbt hon ville, så dom första fem minuterna gick åt att hon protesterade, men insåg efter ett tag inte det inte var någon mening så hon blev riktigt fin mot slutet. Ska även ring och hör med Pernilla om hon kan komma och ha en hoppträning med mig och Mela snart.

Snälla låt våren komma så jag kan ut och be Sofia knäppa nya bilder!


Livet enligt Kickan!

Bäst att gå och lägga sig jag har No/Biologi prov imorgon som jag kommer faila hårt på...

Presenter del 1

Hej tänkte skriva lite om vad jag fick i födelsedagspresent fast är lite sen med det, men men.

Saker som jag fick av mina älsklingar.

Fick en ring av Elin och en ring av Tim, sen fick jag ett par örhängen av Jens. Blev as glad för det älskar dom verkligen. Nu väntar jag bara på Lindas present ;)


Count on me

Bruno Mars - Count on me

Spelade faktiskt den här låten på gitarr idag, föll pladaskt för den när jag hörde den :)


Skritt-tur

Hej,


Idag tog jag min långa skritt-tur vi var ute runt 90 min och skrittade bara. Jag red ut med Linda och Frida. Jag skulle ta kort på ritten men glömde bort det helt så nu har jag inga bilder till det här inlägget, men jag ska verkligen skärpa mig ;)

Snälla låt det bli sommar nu!

Mina planer försvann...

Hej

jag skulle ha skrittat ut på långtur med Mela idag men det blev inte så förmodligen i morgon eller på Onsdag blir det så. Kändes så mysigt att rida min ponny, Räkan fick även rida henne idag också.

Innan jag for till stallet satt jag och ida och pratade med räkan på brödbiten, skönt att få prata ut.
Haha dock är det väl lite pinsamt att typ hela Kälarne hörde mitt telefonsamtal eftersom Rebecca häde på högtalare den jäveln!


Min underbara åsna!

ÅÅÅHH ÄR SÅ GLAD!

Imorgon får jag träffa mitt hjärta igen, har inte varit hos henne på 3 dagar. Ska pussa på henne som bara den och hoppas på att det är bra väder så jag kan skritta ut en långritt!


Världens finaste! (L)







Paket

Tänkte bara säga att det var en ring i paketet från Bijouterie store,
Nu ska jag lägga mig, seg skola imorgon ju :(


Kom nyss hem!

Hej,


kom nydligen hem från Umeå och märkte att jag hade fått ett paket! Ska visa vad jag fick lite senare.

Imorgo visar jag nog vad jag fick i födelsedagspresent fast det är typ 3 saker som är försenade.



Umeå!

Hej,


Jag har tagit lite bilder som jag kommer ladda upp när jag har kommit hem. Blev interjuvad idag haha kände bara hur röd jag blev i ansiktet haha. Ja i alla fall idag var vi på Umeås bästa bakeri/café Fabn vad dyrt det va, haha jag ville springa där ifrån medans Pappa bara ne jag betalar. Men jag tyckte inte det var nå speciellt med det cafét förutom att det var as mycket folk hela tiden och proserna skildes ganska mycket. ska gå ut och vara med min syster nu när det är sista natten jag är här. I morgon ska vi vakna as tidigt och åka till farmor. Fyller ju år i morgon också. Har fått runt 2000 kr, 2 par nya skor och en väska med mera. Får se vad jag får i morgon :D Godnatt


Lite less

Hej,


Just nu sitter jag och funderar hos min syster. Alla små barn har gått och lagt sig. Men jag undrar varför kan man inte stå för det man säger, jag menar man behöver inte stå för allt. Men har man sagt det typ 7 gånger då förväntar man sig nåt. Ehh ja du får göra som du vill, men snälla säg inte så mycket om du inte kan stå för det, herregud vad irriterad jag blev av att bara skriva det här...


Barnvakt

Hej sitter i Umeå, anlände runt 1 igår natt. Just nu är jag barnvakt åt världens sötaste unge och sen när hon har somnat ska jag baka 2 tårtor till min födelsedag, eftersom jag fyller år på Söndag :D Pappa gick och beställde pizza åt oss också. Haha skaplig suddig bild men den får duga :)



Let me know

Får inte nog av låten



Sportlov?

Hej,


Har egentligen sportlov hela den här veckan, men jag har jobbat enda sen 7 imorse... Idag hade jag i alla fall hoppträning för Pernilla Lundbom, gick faktiskt super bra. Världens finaste Mela tog oss över en 1.05 oxer idag!


Sjukt trött...

Hej,


Känns så skönt att vara nu duschad, det tar verkligen kål på mig om man hoppar över en dag haha. Jag skulle egentligen hunnit farit till Elin och ätit cheesecake men det blev så sent, så att jag inte orkade. Jag red Mela och Cocous idag. Det gick inte så bra på Cocus han var helt seg och ville bara tjura. Mela var lika duktig som alltid, fast hon var jobbig idag, hon var alldeles för springig i benen. Ska kolla med Sofia när vi skulle ha våran nya fotodag så vi kan få in lite nyare bilder här. Men jag tror att det skulle vara någon gång i veckan, men vi får se far ju snart till Umeå och sen fyller jag år på söndag! :) Ska ta och lägga mig ska upp 7 imorgon och sen har jag hållt igång hela dan.


Dagens och gårdagens

Hej,
igår så var jag hos Elin och var med Elin och Tim. Just nu är jag hos Ida, men jag kan inte skriva på henne PC så det blir ett längre inlägg när jag kommer hem.
HAHA snygga bilder!

Tävling

Hej,

Det gick väl okej på tävlingen idag, var väl mest jag som var helt ur fokus.

Lite bilder iaf.
heheh snodde bilderna från Åsa


Fixa till tävlingen...

Hej,

Idag ska jag och Linda sluta lite tidigare från skolan för att vis ska rida, Mela ska få stå för hon ska tävla imorgon. Så jag ska rida Cocous och Linda på Veron. Efter vi har ridit så ska vi eller jag packa och fixa till tävlingen. Hoppas jag kommer kunna vakna lite jobbigt att vakna klockan 4 på morgon och sen måst vi fixa hästlastbilen. Hehe jag älskar verkligen att åka hästlastbil och det känns som att hästarna står mycket tryggare på det. Mela har haft sönder sitt pannband men jag ska limma lite på det idag och kolla så jag har med mig allt. Sen imorgon så kommer Linda följa med så hon kommer förmodligen sova hos mig. Nu måste jag fortsätta arbeta...


Narkoman/Alkoholist

Hej,

idag på skolan hade vi en föreläsning med en Fd Narkoman/alkoholist.
Tyckte as synd om killen när han berättade om allt han hade varit med om, han fick mig helt tårögd och inspererade verkligen. Det tog han 5 minuter att bli beroende och 38år för han att bli som nu. Han fick vara på ett behandligshem och där insåg han att när han var klar där så ville han hjälpa ungdomar som höll på med knark och allt. En mäktigare kille får man leta efter.

sen så har jag inte kunnat bloggat idag eftersom bloggen låg nere.

Saker som jag kommer göra i veckan...

Hej


Tänkte skriva en liten lista på vad jag ska göra i veckan.

Onsdag: rida Mela lite lätt och hoppa Cocous!

Torsdag: Linda får rida Mela medans jag fixar massa annat.

Fredag: göra Mela fin och packa ihop alla saker till tävlingen.

Lördag: Hopptävling i Timrå med världensbästa, förmoligen kommer vi hem med en rosett om hon slutarvara brunstig!

Söndag: Rida ut med Mela, en liten klättringsritt!



Everybody look to the left...

Jessie J - Price Tag


Skolan

Hej,

just nu sitter jag på skolan och har idrott om 5 minuter, ska dra ut snart.

Idag blir det inget i stallet för jag och Ida ska börja på vårat projekt.

Såg också att jag har fått nå konstig reklam på bloggen, typ för nå blommar. någon som vet hur man får bort det blir ju jätteirrterad på det. Men nu måste jag gå hörs sen. ´



RSS 2.0